050 45 26 70 – Dringende hulp nodig, bel 112
×

Cardiologiesymposium 11 september

Op zaterdag 11 september vindt het Cardiologiesymposium van het Hartcentrum Brugge-Oostende opnieuw plaats. Hierin zullen we ons motto ‘innovatieve referentiezorg voor iedereen’ illustreren aan de hand van korte voordrachten, live cases en interessante discussies.

Wij zijn verheugd om dit event door te kunnen laten gaan in het concertgebouw van Brugge, waar persoonlijke interactie mogelijk is met respect voor de geldende coronamaatregelen. Het congres zal doorgaan volgens het principe van het Covid Safe Ticket.
Alle info hierover kan u hier terugvinden. 

Komt u ook naar het Cardiologiesymposium?

11 september, 7u45 tot 12u55, met aansluitende lunch
Concertgebouw Brugge, ‘t Zand 34, 8000 Brugge

Wij hopen u daar te ontmoeten

Dr. Rene Tavernier
Voorzitter Hartcentrum Brugge-Oostende